Especials 10/07/2012

Rajoy explica el rescat al Congrés / Mas-Colell parla d'Eurovegas al Parlament: el dia que ens espera

Torn per al secretari general d'ICV, Joan Herrera, per explicar què pensa del pacte fiscal al cicle del Cercel d'Economia

Ara
1 min
Mariano Rajoy al Congrés de Diputats. Madrid/ AFP PHOTO / DANI POZO

BarcelonaEl dia que ens espera en sis previsions informatives. Aquest dimecres serà notícia:

1. Rajoy explica el rescat al Congrés. El president del govern espanyol informarà aquest dimecres al Congrés de les conclusions de l'Eurogrup i de l'Ecofin. S'espera que avanci el pla de retallades per complir amb les exigències europees de dèficit, amb la possible eliminació de la paga de Nadal dels funcionaris.

2. Mas-Colell parla d'Eurovegas al Parlament. El conseller d'Economia compareix per donar explicacions sobre el projecte d'Eurovegas. Haurà de respondre a la preguntes dels grups sobre els canvis legislatius sol·licitats per Sheldon Adelson.

3. ICV, al Cercle d'Economia. Torn del secretari general d'ICV, Joan Herrera, per explicar el seu punt de vista sobre el pacte fiscal al cicle que organitza el Cercle d'Economia. Ja hi han passar Navarro, Junqueras i Camacho.

4. Exposició de Claramunt al MACBA. El museu presenta l'exposició 'Luis Claramunt. El viatge vertical', la primera retrospectiva de l'artista, amb una obres que van del començament dels anys setanta fins al final dels noranta.

5. Última reunió al Barça abans de les vacances. La directiva del Barça fa l'última reunió de junta abans de les vacances. Totes les decisions que prenguin les explicarà el portaveu Toni Freixa.

6. Estrena d'una sèrie sobre el 'Titanic'. Antena 3 estrena aquest dimecres a la nit 'Sangre y Acero', una coproducció sobre la construcció del 'Titanic' que ha costat 23 milions.

stats