COPA DEL REI ACB
Especials 12/02/2011

Navarro no dóna opció al Caja Laboral i fa que demà el Barça repeteixi final (92-73)

El Regal Barça ha superat amb més facilitat de la prevista el Caja Laboral de Dusko Ivanovic gràcies a una segona part magnífica d'Anderson i Navarro

David Jover
1 min
Navarro, amb 26 punts, ha estat el màxim anotador del partit.

MadridLa Copa del Rei continua sense veure cap sorpresa. Aquesta tarda, el Regal Barça ha accedit a la final per la porta gran, superant amb claredat el Caja Laboral i està cridat a repetir títol, cosa que no succeeix des de 1988.

La gran actuació de Juan Carlos Navarro (26p) ha estat la clau de la victòria de l'equip català, que ha jugat tres quarts excelsos, el primer i tota la segona part, i que només ha tingut una petita davallada en el segon quart.

En el tercer quart, on Navarro ja duia vint punts, ha estat Alan Anderson (17p) el que ha pres la responsabilitat anotadora de l'equip i amb nou punts gairebé consecutius ha trencat el matx. També ha estat molt important Kosta Perovic, que ha sabut frenar Batista i Barac la majoria de minuts, i ha acabat amb 11 punts.

Per tant, Regal Barça i Reial Madrid es veuran les cares aquest diumenge a partir de les 18h en el que serà la reedició de la passada final de Copa.

stats