Especials 23/07/2012

Fabra descarta xifrar el rescat del País Valencià perquè dependrà del repartiment del fons de liquiditat

El president de la Generalitat Valenciana assegura una vegada més que el rescat no suposarà nous ajustos per als ciutadans

Efe
1 min

ValènciaEl president del govern valencià, Alberto Fabra, ha assegurat hui que la quantitat del fons de liquiditat que s'adjudicarà al País Valencià dependrà de les peticions que es reben per part de les comunitats autònomes i "del repartiment" que faça el govern espanyol dels 18.000 milions d'euros amb què està proveït aquest fons.

Tanmateix, Fabra ha reiterat que no s'imposaran nous ajustos per la petició d'adhesió al fons de liquiditat autonòmic, perquè el compromís és "no excedir l'1,5 per cent" de dèficit. El màxim responsable de la Generalitat Valenciana ha fet aquestes declaracions en ser preguntat per les condicions imposades pel ministeri d'Hisenda per poder rebre aquesta ajuda.

El president valencià ha explicat que el compromís de no superar el dèficit marcat per llei "segueix sent el mateix", tot i que el govern espanyol vol tenir la seguretat que no se superarà aquest objectiu de dèficit.

stats