Publicitat
Publicitat

Resum de titulars

El triomf de l'Esquerra Republicana a les eleccions municipals, a les portades de tots els diaris

La majoria aconseguida per la coalició republicana a les eleccions municipals, celebrades a Barcelona el passat diumenge 12 d'abril, continua obrint les portades d'avui dimecres

El triomf de l'Esquerra Republicana, sota la bandera de Francesc Macià i la direcció de Lluís companys, a les eleccions municipals celebrades a Barcelona el passat diumenge és el tema principal de les portades d'avui dimecres.

La Veu de Catalunya diu “L'Esquerra Republicana ha guanyat la majoria” i afegeix que la Lliga ha guanyat per majoria als districtes I, III i IV i per minoria al VI i al VII. El diari també apunta que Acció Catalana no ha tret cap regidor.

El Correo Catalán titula “Es va aclarir la incògnita” i afegeix que a Barcelona van sortir escollits 25 candidats de l'Esquerra Republicana, 12 de la Lliga Regionalista, 12 de la Coalició Republicana-socialista i el republicà autònom Santamaria. La Vanguardia presenta un titular molt similar i afegeix que el resultat de les eleccions de diumenge, amb un clar triomf republicà, posa el país en una situació compromesa.

Per la seva banda, el diari republicà Aurora és el que es mostra més eufòric i titula “La jornada del diumenge va ser gloriosa per a la causa republicana”, afegint que ja no hi haurà qui pugui detenir l'amnistia i les responsabilitats “cap a la victòria final” .

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT