Especials 02/07/2012

Reunió del comerç contra els plans del PP i pla municipal contra l'obesitat infantil: el dia que ens espera

Les associacions de botiguers es reuneixen amb el director general de Comerç per la llei d'horaris que prepara Madrid. L'Ajuntament presenta un programa pioner contra el sobrepès a les escoles

Ara
1 min
Les botigues més petites han pogut reduir el número de tràmits per poder obrir.

BarcelonaEl dia que ens espera en cinc previsions informatives. Aquest dimarts serà notícia:

1. Revolta al comerç. El director general de Comerç de la Generalitat, Josep Maria Recasens, ha convocat les principals associacions del sector aquest dimarts per fer front comú contra la llei de liberalització d'horaris que vol fer el PP des del govern espanyol. La Generalitat explicarà la seva posició contrària a aquesta llei, en la roda de premsa posterior al consell executiu.

2. Lluita contra l'obesitat infantil. La delegada de Salut de l'Ajuntament de Barcelona, Cristina Iniesta, presentarà un programa pioner per prevenir el sobrepès i l'obesitat infantil a les escoles de la ciutat.

3. Balanç de la cimera de l'euro. El president del consell de la UE, Herman Van Rompuy, i de la Comissió Europea, José Manuel Durao Barroso, informen aquest dimarts al ple del Parlament d'Estrasburg dels resultats de la cimera del 28 i 29 de juny a Brussel·les.

4. Nova campanya d'ERC. Oriol Junqueras presenta aquest dimarts a la tarda la campanya 'Prou espoli. Ara toca República Catalana', a l'Ateneu Barcelonès.

5. Tenis d'alt nivell. David Ferrer i Juan Martín del Potro disputen aquest dimarts el seu partit de vuitens de final a Wimbledon. El tenista de Xàbia busca la classificació per als quarts de final, on ja esperen Novak Djokovic i Roger Federer.

stats