Especials 14/04/2011

La Sagrada Família podria quedar enllestida en pocs mesos

Les obres del temple avancen a bon ritme i ja s'han iniciat les converses amb el papa Pius XI perquè consagri la basílica

1 min
Un cop construïts els quatre campanars comença la retirada de les bastides

Les obres del temple de la Sagrada Família de Barcelona avancen ràpidament i, de seguir aquest ritme, la basílica, que es va començar a construir el 1882, podria quedar enllestida en pocs mesos. De fet, els encarregats de la construcció ja han posat en marxa les converses amb les autoritats del Vaticà perquè el papa Pius XI pugui consagrar el temple, un cop hagin finalitzat les obres.

Cinc anys després de la mort del gran arquitecte de l'obra, Antoni Gaudí, que va morir atropellat per un tramvia el 1926, els actuals gestors del temple, amb l'ajudant de Gaudí, Domènec Sugranyes, al capdavant, han finalitzat les tres torres que quedaven per fer a la façana del Naixement. Un cop acabats els quatre campanars principals, ha començat el desmuntatge de les bastides i s'ha començat a construir el pont de comunicació entre els dos grups de torres i l'Arbre de la Vida que culmina la façana.

stats