Especials 17/03/2012

Saldos municipals a la venda a la web de l'Ajuntament d'Ontinyent

L'Ajuntament de la població de la Vall d'Albaida ven aparells de l'antiga televisió local que no ha pogut col·locar en una subhasta per a professionals. Anirà posant a la venda tots els objectes que deixi d'utilitzar

Ara
1 min
web de l'Ajuntament d'Ontinyent

BarcelonaÉs una manera de combatre la crisi, però també un camí cap a la sostenibilitat per la via de l'aplicació de la norma de les tres R: reduir, reutilitzar i reciclar. L'Ajuntament d'Ontinyent, governat pel socialista Jorge Rodríguez, ha posat a la venda mitjançant la seva web oficial el material electrònic que ha sobrat del desmantellament de l'antiga televisió municipal, tancada per estalviar en època de crisi.

Gran part del material es va vendre a professionals del sector en una subhasta, però el que no es va col·locar no anirà a parar a les escombraries ni, per ara, tampoc es regalarà. S'ofereix, peça per peça, a qualsevol ciutadà que en vulgui alguna. Només cal entrar a la web, que ofereix la venda a la portada mateix, mirar-se el catàleg i triar la peça desitjada, el preu de la qual està indicat. S'ha de ficar al carretó de la compra virtual, com es faria a la pàgina web de qualsevol supermercat, i llestos.

A partir d'ara, s'anirà ampliant el catàleg amb tota mena de material que deixi de fer servei a les oficines municipals.

stats