França
Especials 01/05/2012

Sarkozy torna a vincular Hollande amb la situació a Grècia i Espanya

El candidat a la reelecció utilitza de manera recurrent els dos països com a exemples del que "ningú vol per a França". El conservador ha demanat als sindicats que "abandonin la bandera vermella"

Agències
1 min
Sarkozy durant el míting de l'1 de maig a París / AFP

ParísDe nou, el president francès, Nicolas Sarkozy, utilitza Espanya com a exemple d'un escenari que "ningú vol per a França".

El candidat a la reelecció ha tornat a vincular una victòria del seu rival, el socialista François Hollande, amb el deteriorament de la situació a França.

Coincidint amb l'1 de maig, el conservador ha fet un míting a París en què ha qualificat el treball de "qüestió absolutament central" i ha insistit que la presidència d'Hollande posaria França "en una situació com la de Grècia i Espanya".

"Sindicats, abandoneu la bandera vermella"

"Qui vol això?", s'ha preguntat el candidat, que ha començat el seu discurs amb una al·lusió al general Charles de Gaulle i que ha demanat als sindicats que es manifesten avui que abandonin "la bandera vermella".

Sarkozy ha dit que els sindicats han d'abraçar la "tricolor", la bandera nacional francesa, "la de la República", i ha afirmat: "No acceptaré mai rebre lliçons morals dels que porten la bandera vermella".

stats