Londres 2012
Especials 12/08/2012

El lleidatà Saúl Craviotto serà l'abanderat d'Espanya a la cerimònia de clausura dels Jocs

El piragüista català, plata a la prova K-1 200 m, serà l'encarregat d'encapçalar la delegació espanyola en la festa final a l'estadi de Stratford

Ara
1 min

BarcelonaLa cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics de Londres 2012 tindrà, com va passar a la gala d'inauguració amb Pau Gasol, un català com a abanderat de la delegació espanyola. Saúl Craviotto, doncs, serà l'encarregat d'encapçalar el grup d'esportistes espanyols en la festa final a l'estadi de Stratford, que començarà aquest diumenge a les 22.00 h.

"Després de viure el millor dia de la meva vida, avui no es quedarà curt. Anit, Alejandro Blanco [president del Comitè Olímpic Espanyol] em va proposar ser l'abanderat de la clasura", va piular Craviotto. "És un immens honor i orgull... Espero estar a l'altura! S'ho mereixia molta gent o tant de bo poguéssim portar-la diversos [esportistes] durant el recorregut", ha afegit en un segon tuit.

Saúl Craviotto va penjar-se la medalla de plata en la prova de K-1 200 m dissabte, en una final que va guanyar el britànic Ed McKeever.

stats