Especials 11/07/2012

Segona cimera pel pacte fiscal / Consell de Política Fiscal i Financera: el dia que ens espera

Es compleixen 50 anys del primer concert dels Rolling Stones, al Marquee Club

Ara
1 min
LA SEGONA PART DE LA CIMERA El dia 12 de juliol els partits catalans es tornaran a reunir, com ja van fer el 30 de maig, per acabar de perfilar el nou model de finançament que aprovarà el Parlament a finals de juliol. La segona trobada -a la qual també assistiran Artur Mas, Andreu Mas-Colell i Francesc Homs, a la fotografia- serà l'última oportunitat per al consens.

BarcelonaEl dia que ens espera en 6 previsions informatives. Aquest dijous serà notícia:

1. Cimera del pacte fiscal. El president de la Generalitat, Artur Mas, es reuneix aquest dijous amb els líders dels partits polítics catalans en la segona cimera sobre el pacte fiscal.

2. Consell de Política Fiscal i Financera. La trobada es fa a Madrid a la tarda i ha de servir per posar en marxa els hispanobons.

3. Campanya per unes platges més segures. El director general de Protecció Civil, Manel Pardo, presenta aquest dijous la campanya per millorar la seguretat a les platges catalanes. Per primer cop se centralitzarà la informació de totes les platges de Catalunya al centre de coordinació d'Interior.

4. Explicacions de Romania a la UE. El primer ministre de Romania, Victor Ponta, és a Brussel·les per donar explicacions de la crisi política que viu el seu país. Divendres passat, el parlament romanès va votar destituir el president Traian Basescu, que ara haurà de superar un referèndum el 29 de juliol.

5. Mig segle del primer concert dels Stones. Aquest dijous, es compleixen 50 anys exactes del primer concert dels Rolling Stones al Marquee Club. El grup inaugurarà una exposició fotogràfica de la seva trajectòria al Somerset House a Londres.

6. Etapa de muntanya al Tour. La ronda francesa arriba aquest dijous a una etapa de muntanya de les importants, ideal per als escaladors, entre Albertville i La Toussuire.

stats