Especials 30/06/2012

S'estrena el copagament i comencen les rebaixes: el dia que ens espera

L'entrada en vigor del pagament farmacèutic segons la renda i l'inici de la temporada de descomptes als comerços centren l'actualitat de diumenge

Ara
1 min
Mentre el sistema informàtic no estigui disponible, els farmacèutics lliuraran un justificant als usuaris en què s'especificarà l'aportació que hauran de fer.

Barcelona1. Copagament: Aquest diumenge s'estrena a les farmàcies el nou copagament en funció de la renda. Els ciutadans, però, no notaran cap canvi ja que el copagament de juliol es pagarà a l'agost. El primer dia es preveu tranquil -només obren les farmàcies de guàrdia- i segons el conseller de Salut, Boi Ruiz, començarà sense complicacions, ja que el ciutadà no haurà de pagar fins al mes que ve.

2. Rebaixes: Els comerços catalans arrenquen avui, en diumenge, la campanya de rebaixes d'estiu amb descomptes de fins al 70% i la previsió de facturar uns 800 milions d'euros, una xifra similar a la de l'any passat.

3. Final de l'Eurocopa: Aquest diumenge (20.45 hores, Telecinco) Espanya i Itàlia disputen la final de l'Eurocopa a Kíev (Ucraïna). El blaugrana Andrés Iniesta liderarà el combinat que entrena Vicente del Bosque.

4. Eleccions a Mèxic: Un total de 80 milions de mexicans estan cridats aquest diumenge a les urnes per elegir el nou president del país. Gairebé totes les enquestes atorguen la victòria a Enrique Peña Nieto, el candidat de l'històric Partit Revolucionari Institucional (PRI) que va governar Mèxic durant més de 70 anys.

stats