Publicitat
Publicitat

Música

Rock amb violins

Un Sting romàntic i simfònic enamora Cap Roig

L'estrella britànica va oferir ahir els seus clàssic amb la Orquestra Simfònica del Vallès

La versió simfònica de Sting va enamorar ahir a la nit al públic del Festival dels Jardins de Cap Roig, a Palafrugell. L'astre britànic va mostrar el seu cantó més romàntic amb temes clàssics com Every breath you take", Fragile o Roxanne.

L'excantant de The Police, que es va guanyar el públic amb un parell de frases en català, també va treure el seu cantó més roquer en temes com Next to you o King of pain, acompanyat en tot moment per l'Orquestra Simfònica del Vallès. "Després d'aquesta cançó farem un descans de vint minuts", va dir Sting en un perfecte català amb accent britànic .

El concert va començar amb calma i puntualitat: el músic va arrencar amb Every little thing she does is magic. Poc a poc va anar agafant confiança amb el públic, i fins i tot li va dedicar balls en les cançons This cowboy song i Desert rose.

El públic ovacionava l'artista cada vegada que sonaven els acords de les seves cançons més conegudes tant amb Police com en la seva carrera en solitari. I durant tot el concert, va elogiar la impecable execució de la Simfònica del Vallès. Tant romàntic es va mostrar Sting durant tot el concert, que ni la llum vermella de Roxanne va poder treure el seu cantó més dur.

Després de la darrera cançó del programa, Every breath you take, les ovacions van ser tant fortes que l'artista i la seva banda de rock van haver de tornar en dues ocasions a l'escenari. Els asos a la màniga que el divo britànic es va guardar pels bisos van ser Desert Rose, She is too good for me, Fragile i la mítica Message in a bottle.

El festival de Cap Roig continuarà fins el 21 d'agost, quan es tanqui amb el concert de Tom Jones.


Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT