Publicitat
Publicitat

Suu Kyi prendrà possessió del seu escó al Parlament de Birmània el 23 d'abril

L'activista birmana i premi Nobel de la pau ha rebut la notificació oficial de la convenció de la cambra baixa. La majoria absoluta al legislatiu segueix en mans del president del país, Thein Sein

La dirigent de la Lliga Nacional per la Democràcia (LND), Aung San Suu Kyi, prendrà possessió aquest 23 d'abril de l'escó al Parlament de Birmània que va guanyar en les eleccions parcials celebrades l'1 d'abril.

El portaveu de la LND, Nyan Win, ha explicat que l'activista i premi Nobel de la pau, Suu Kyi, ha rebut la notificació oficial de la cambra baixa.

Els comicis de l'1 d'abril es van organitzar per cobrir els 45 escons vacants del Parlament birmà. El partit de Suu Kyi en va obtenir 43. Malgrat això, la majoria absoluta al legislatiu segueix en mans del Partit del Desenvolupament i la Solidaritat de la Unió, dirigit pel president del país, Thein Sein.

Birmània viu una etapa de transició cap a la democràcia des que l'última junta militar es va dissoldre i va traspassar el poder a un govern afí el 2011. La comunitat internacional ha donat suport amb entusiasme el procés de transició a Birmània.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT