Publicitat
Publicitat

CINEMA

El sindicat de directors premia Michael Hazanavicius i l'actosta a l'Oscar

En els 64 anys d'història dels premis del sindicat, només 6 directors no s'han endut després l'Oscar

El director de la pel·lícula muda The Artist , el francès Michel Hazanavicius , s'ha imposat en els premis del Sindicat de Directors de Hollywood  lliurats aquesta matinada i afina encara més el seu camí cap als Oscars. Hazanivicius , un desconegut a Hollywood fins a aquesta producció en blanc i negre , ha superat a la resta dels nominats , entre els quals hi havia Martin Scorsese ( Hugo ) , David Fincher ( Millennium : Els homes que no estimaven les dones ) , Alexander Payne ( Los descendientes ) i Woody Allen ( Midnight in Paris ) .

Els premis del Sindicat de Directors són considerats l'avantsala dels Oscars , ja que en els seus 64 anys d'història només sis dels guardonats no han acabat guanyant l'anhelada estatueta daurada al millor director . " Vaig fer aquesta pel·lícula sobre el meu amor per Hollywood . Creem històries per dir-li a la gent que no està sola . Separem la vida de les ombres. Hollywood em va ajudar a créixer " , ha dit el realitzador al recollir el premi a Grand Ballroom de Los Angeles.

The Artist va aconseguir 10 nominacions per als Oscar, entre elles la de millor director , guió i muntatge a càrrec de Hazanivicius .

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT