Especials 07/08/2012

Totes volen ser Kate Middleton

La duquessa de Cambridge marca estil i abandera una nova generació de joves discretes i naturals

Raquel Alba
1 min
Kate Middleton ha posat de moda els vestits amb puntes i els lligats, dues peces considerades antiquades.

BarcelonaNi Michael Phelps, ni Usain Bolt, ni Maria Sharapova. Quan el dia 12 d'agost se celebri la cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics de Londres, probablement l'objectiu principal de tots els flaixos tornarà a ser Kate Middleton. L'endemà la seva imatge sortirà en portada, els seus gestos seran analitzats al detall i el seu vestit de ben segur s'esgotarà en unes hores.

La duquessa de Cambridge ha adquirit l'estatus de fenomen de dimensions globals i s'ha convertit en font d'inspiració per a milers de joves. Sempre acompanyada d'un somriure, ha patentat un estil natural i clàssic; a anys llum dels escàndols i les cares llargues de Lady Di i d'altres princeses.

"La Kate compra al supermercat del costat de casa, cuina (recentment s'ha aficionat a fer melmelades casolanes) i disfruta fent llargues passejades per la muntanya amb el seu nou gos, un cocker spaniel que es diu Lupo", explica Claudia Joseph, autora dels llibres 'Kate Middleton: Princess in waiting' i 'Kate: the making of a princess'.

Podeu llegir-ho a l'Ara Premium.

stats