Especials 22/08/2011

Trípoli torna a tenir accés a Internet, després de sis mesos de bloqueig

Ho han confirmat els mateixos habitants de la capital líbia. Els serveis de xarxa i SMS es van interrompre quan va esclatar la insurrecció dels rebels, a mitjans de febrer

Afp
1 min

TrípoliLa connexió a Internet torna a estar públicament disponible a Trípoli, al cap de sis mesos de bloqueig des que va començar de la insurrecció a mitjans de febrer. Així ho han confirmat els mateixos habitants de la capital. Un veí del barri de Tajoura –a l'est de Trípoli- ha corroborat a AFP el restabliment de “la connexió ADSL a tot el barri” la matinada d'aquest dilluns, i dos veïns més d'altres barris a prop del centre de la ciutat també han confirmat l'accés a la xarxa.

Es fa difícil determinar, per ara, quines són les causes del restabliment del servei, en un moment en què els rebels tenen el control d'un alt nombre de barris de la capital.

Els serveis de xarxa i SMS (missatges curts enviats a través dels telèfons mòbils) es van interrompre quan va esclatar la crisi de govern a Líbia, amb la insurrecció dels rebels.

stats