AIGÜES OBERTES
Especials 23/07/2013

Villaécija: "Hi havia tants cops que no he pogut mantenir-me al grup capdavanter"

La nedadora catalana ha acabat 17a la prova de 10 quilòmetres en aigües obertes

Efe
1 min

BarcelonaLa nedadora catalana Erika Villaécija, que ha finalitzat 17a en els 10 quilòmetres en aigües obertes en els Mundials de Barcelona, ha assegurat que aquesta prova li deixa "molt bones sensacions de cara a la piscina", en referència als 1.500 metres en què també competirà.

"Un dissetè lloc no sona molt bé, però veient com s'ha donat la cursa, la valoració no és dolenta. He anat de més a menys, tot i que he tingut un bon final, que de cara a la piscina és positiu", ha afirmat la barcelonina.

Villaécija ha finalitzat a 8.6 segons de la brasilera Poliana Okimoto, que ha aconseguit l'or, mentre que la plata ha estat per a la seva compatriota Ana Marcela Cunha i el bronze per a l'alemanya Angela Maurer.

"Volia anar davant tota l'estona però, la veritat, hi havia tants cops que no he pogut mantenir-me al grup capdavanter", ha dit la nedadora catalana, que durant gran part de la cursa havia estat entre les tres primeres.

"De tota manera –ha prosseguit– jo estic contenta. Tinc molt bones sensacions després de nedar aquesta prova de cara a la piscina", ha reiterat Villaécija, fent broma al respecte: "Els 1.500 metres seran més fàcils, perquè tindré el meu carril i ningú em molestarà!".

stats