Especials 01/06/2012

La policia busca el cos d'un nen de tres anys als abocadors pròxims a València

Els agents detenen dues persones que no mantenen relació familiar amb el nen. El menor va desaparèixer fa dos dies per raons que encara es desconeixen

Efe
1 min
La policia cerca el cos del nen / EFE

ValènciaDiversos agents de la policia busquen des d'aquesta passada matinada en diversos abocadors de l'àrea metropolitana de València el cos d'un nen desaparegut fa dos dies. Fins al moment els treballs de recerca no han trobat el cadàver del menor de tres anys. Tot i això, la policia sí que ha efectuat la detenció de dues persones presumptament implicades en aquest succés.

Segons fonts properes a la investigació, els detinguts no tenen lligams familiars amb el nen desaparegut, del qual no se sap ni la procedència ni les circumstàncies en les quals es va produir la seva desaparició.

Els treballs de recerca del cadàver van començar aquesta matinada en l'abocador de la localitat valenciana de Quart de Poblet. Fins allí es van desplaçar els agents de la policia, que van detenir els treballs de la planta de residus durant set hores. Fonts policials han confirmat que la cerca del nen també s'ha estès a altres abocadors. Concretament, al situat a la localitat de l'interior de la província de València de Dos Aguas.

stats