Dos mòbils plens d'aplicacions

La revolució del Whatsapp

Tot i que va néixer el 2009, va ser a partir del 2011 que el WhatsApp i les seves aplicacions germanes es van fer universals i (gairebé) inevitables. El seu impacte en la comunicació ha sigut tan ràpid com profund

Una dona passa per davant d'un grafiti reivindicatiu al centre d'Atenes / AFP

‘Indigneu-vos!’, un clam global

De Tunísia a Islàndia i de Barcelona a Hong Kong, el crit dels 'indignats', per la crisi o per la falta de llibertats, s'ha sentit arreu del món. I molts d'aquests moviments han forçat, almenys, alguns canvis en l'agenda pública

Vida sana

La salut és a les nostres mans

No fumar. Fer esport. Menjar fruita i verdura. Consum responsable. Són les claus d'una vida sana. El missatge ha calat sobre la població però encara queda molt per fer. I els professionals insisteixen: cuidar-se té resultats sobre la salut.

1 Comentaris

I D'AQUÍ 5 anys

Els treballadors de l'ARA, aquesta setmana, fan la 'maneta' dels 5 anys del diari / PERE VIRGILI

Ara fem 5 anys

"2010-2015: aquesta acceleració de la història transforma un senzill 5è aniversari com el de l'ARA en tot un exercici de nostàlgia"

6 Comentaris

Tot el que podem arreglar amb les mans

"He decidit no seguir la consigna de predir com serem d’aquí cinc anys, sinó de projectar com m’agradaria que fóssim"

25 Comentaris

Tot serà diferent, el 2020

"Celebrarem el desè aniversari de la primera manifestació independentista, per la qual cosa l’11 de setembre omplirem la Diagonal, la Meridiana i el passeig de Gràcia agafats de la mà, amb un punter gegant i formant una ve baixa (o dues)"

11 Comentaris

Europa i els nous enemics

"Els pròxims cinc anys, probablement, es poden convertir en els més importants en la història de la UE"

1 Comentaris

L’últim diari de paper

"L'ARA hi és i hi voldrà ser per explicar a cada segon les coses que passen, per fer el control del sistema i recordar que al periodisme li queden hores importants"

2 Comentaris

I al final...

"'I ara què, i ara què?', preguntes al periodista, al tertulià, al polític, al cap de premsa quan te’ls trobes. 'I ara què, i ara què?', et pregunta el taxista, el bàrman, el runner, el botiguer, quan se’t troben"

34 Comentaris

INTERACTIU

banda sonora

La banda sonora dels cinc anys de l'ARA

Els 25 fets més destacats del període 2011-2015 i una peça musical per a cada fet. Amb una 'playlist' per escoltar com un àlbum, el dels cinc anys de l'ARA

Quina és la cançó dels teus 5 anys de l'ARA?

Nosaltres hem fet la nostra proposta, però volem que ens facis la teva. Quina és la teva cançó d'aquesta etapa i per què?

EDICIÓ PAPER 24/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF