Especials 13/06/2012

El nivell dels alumnes de sisè i l'arrencada del Sónar: el dia que ens espera

La consellera d'Ensenyament presentarà el resultat de la prova de competències dels alumnes catalans de sisè de primària

Ara
2 min
La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, en la seva arribada a la sessió de control del Govern al Parlament / PERE TORDERA

BarcelonaEl dia que ens espera en 6 previsions informatives. Aquest dijous serà notícia:

1. Navarro i Herrera debaten el pacte fiscal. Pere Navarro i Joan Herrera es reuniran aquest dijous al matí al Parlament de Catalunya. La trobada forma part de la roda de contactes entre líders de partits polítics per mirar d'arribar a un consens sobre el pacte fiscal abans del mes de juliol.

2. Rigau explica el nivell de sisè de primària. La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, presentarà els resultats de la prova de competències bàsiques de sisè de primària. Pràcticament a la mateixa hora, la Federació de Municipis de Catalunya explicarà la seva oposició a la rebaixa de l'aportació de la Generalitat a les escoles bressol.

3. Hollande i Monti a Roma. El president de França, François Hollande, serà a Roma, on serà rebut pel primer ministre italià, Mario Monti, just quan aquest país és el centre de totes les mirades per un possible rescat com el d'Espanya.

4. Els mercats, pendents d'Espanya un dia més. La disposició de Brussel·les a tancar bancs espanyols a canvi del rescat del sistema financer marcarà l'evolució dels mercats durant la jornada.

5. Espanya se la juga contra Irlanda. Espanya juga aquest dijous el seu segon partit de l'Eurocopa davant la República d'Irlanda a Gdansk (20.45 h). Els homes de Del Bosque busquen el triomf després d'empatar amb Itàlia, i d'uns dies en què el debat s'ha centrat en la figura del davanter centre.

6. Comença el Sónar. Arrencarà el festival Sónar, de moment amb una intensa jornada de dia, en què actuaran Flying lotus, Whe Saints Go Machine i Trust. El CCCB i el Macba s'ompliran ja aquest dijous de música electrònica, en un festival que espera reunir 80.000 persones.

stats