ONZE DE SETEMBRE

L'ANC ja ha contractat més de 1.000 autocars per a la Diada i ha superat la xifra del 10-J

La manifestació del 2010 va aconseguir mobilitzar entre 800 i 900 autocars en total, i la xifra d'enguany no té en compte els combois contractats per entitats i partits

Quan encara falten tres dies per l'Onze de Setembre, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ja ha contractat més de 1.000 autocars. Aquesta xifra, però, no inclou els altres nombrosos combois gestionats per entitats i partits, tant altres autocars com tres trens. I, tot i això, l'ANC ha informat que en molts casos s'han esgotat les places i molta gent s'ha quedat sense.

Aquesta xifra supera ja la de l'última gran manifestació sobiranista, la del 10 de juliol del 2010, que va mobilitzar entre 800 i 900 autocars.

També, l'ANC informa en un comunicat que hi ha un corredor de marató que sortirà de Sant Carles de la Ràpita diumenge a les 6 del matí i arribarà l'Onze a Barcelona. Durant el trajecte, que finalitzarà a plaça de Catalunya el dia 11 a les 16.30, passarà per l’Ampolla, Hospitalet de l’Infant, Cambrils, Torredembarra i Castelldefels, entre altres nuclis.

D'altra banda, uns 'motards' organitzen per a la Diada la tercera marxa independentista en moto, que sortirà de Vic l'Onze al matí cap a Barcelona. El 2011 van reunir unes 150 motos, i enguany esperen superar les 200.

El + vist

El + comentat