Vaga general
Especials 29/03/2012

Restablert el trànsit a l'AP-7 a la Jonquera després de dues hores de bloqueig

L'autopista ha estat tallada a l'alçada de la Jonquera per una manifestació de bombers, que han accedit a retirar-se després de bloquejar la via durant dues hores

Efe
1 min

La JonqueraEls vehicles tornen a circular a l'autopista AP-7 en el tram fronterer amb França, a la Jonquera, després de retirar-se els bombers que es manifestaven i que han tallat la via en els dos sentits de la marxa durant gairebé dues hores, informa el Departament d'Interior.

Durant l'aturada, els camions de transport no podien circular en direcció a França ni en sentit contrari, ja que tenen prohibit fer-ho per vies alternatives com la carretera N-II, cosa que ha fet que s'acumulessin a prop del punt fronterer.

Després de negociar amb els bombers, aquests s'han començat a retirar, i poc després de les 13 hores s'ha procedit a la represa de la marxa dels vehicles en els dos sentits de la via.

La incidència se suma a les interrupcions de trànsit que han tingut lloc en altres carreteres de la província de Girona com la C-66 al seu pas per Celrà (Gironès) i Palafrugell o la C-31 a l'altura de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà).

stats