Especials 01/10/2011

La campanya per arribar als instituts continuarà fins Nadal

Els lectors de l'ARA poden continuar subscrivint-se a la Bernat Metge. L'èxit de la iniciativa farà que la campanya per enviar les col·leccions als instituts i escoles s'allargui fins Nadal

Ara
1 min

Barcelona.L'ARA s'ha proposat difondre el bo i millor de la literatura clàssica grega i llatina a partir dels 51 millors títols de la Fundació Bernat Metge, activa des del 1922 per iniciativa de Francesc Cambó i amb l'empenta de mecenes de renom i la societat civil. La possibilitat de subscriure-s'hi continua oberta, tres setmanes després, per arribar a aconseguir que els alumnes de totes les escoles dels Països Catalans tinguin accés al llegat clàssic.

Encara que hagin comprat els primers volums per separat, els lectors encara són a temps de formalitzar la subscripció, amb la deducció corresponent del cost dels llibres. Cada subscriptor pot destinar els 51 volums al centre que esculli, ja sigui d'educació primària o secundària. Els alumnes de secundària tenen més capacitat lectora i, per tant, es prioritzaran aquests col·legis, tot i que fer arribar la col·lecció a les escoles de primària també és interessant perquè és un bon recurs per als mestres, que podran introduir els clàssics per primera vegada als seus alumnes.

En cas que més d'un subscriptor regali la col·lecció de la Bernat Metge al mateix centre, es repartiran a instituts que no hagin estat escollits.

El tercer lliurament, Catul

Aquest diumenge, els lectors de l'ARA podran comprar per només 9,95 € el volum de Poesies de Gai Valeri Catul, un dels autors lírics més importants de tots els temps. Conegut per alguns textos de vocació provocadora i irreverent, als versos de Catul també s'hi troben elogis, descripcions meticuloses i moments d'epifania clarivident. La traducció del volum és del professor Antoni Seva.

stats