Especials 04/07/2011

El cinema a la fresca dóna el tret de sortida a la novena edició del cicle Sala Montjuïc

El cicle, que enceta la seva novena edició, ofereix una gran varietat de títols, gèneres i èpoques

Acn
2 min
Aspecte de la Sala Montjuïc del 2009

BarcelonaUna nit catalana inaugurarà avui al vespre la novena edició de la Sala Montjuïc, el cicle de cinema a la fresca que té lloc cada estiu a l'entorn del castell, que tindrà quinze sessions. Amb el film d'Edmon Roch Garbo l'espia. L'home que va salvar el món i el curtmetratge Les bessones del carrer de Ponent, de Núria Riba i Anna Molins, el cicle de cinema a la fresca pretén donar suport a la producció local. L'actuació de Sanjosex amenitzarà la primera de quinze nits de cinema a la fresca. Un profeta, de Jacques Audiard, Malditos bastardos, de Quentin Tarantino, o Al final de la escapada, de Jean-Luc Godard, són alguns dels títols que es podran veure, i que demostren una gran varietat de gèneres i èpoques.

El cicle ofereix una gran varietat de títols, gèneres i èpoques. Així, qui vulgui gaudir d'hamaques, pícnics i bona temperatura podrà combinar-ho amb films com Un profeta, de Jacques Audiard, Con faldas y a lo loco, de Bill Wilder, o Malditos bastardos, de Quentin Tarantino. Les pel·lícules es combinaran amb curtmetratges i amb els concerts que acostaran diferents estils com el fado, la fusió o el flamenc, al públic que pugi a Montjuïc. La Sala Montjuïc finalitzarà el proper 5 d'agost amb un film sorpresa a escollir entre tres títols de Cristopher Nolan: Origen, El caballero negro o Insomnia.

L'Ateneu també aposta pel cinema a la fresca

Amb el reclam de Cinema a la fresca sota les palmeres, l'Ateneu Barcelonès ha apostat també per les sessions a l'aire lliure, en el marc incomparable del Jardí Romàntic de la institució. Exit through the gift shop, de Banksy, obrirà aquest dimecres, el primer dia del nou cicle que organitza l'Ateneu, una opció ''refrescant'' per omplir de propostes interessants les càlides nits d'estiu. Bienvenidos al norte, de Dany Boon, La red social, de David Fincher, o Tengo algo que deciros, de Ferzan Ozpetek, són els films que es podran veure els dimecres d'aquest mes de juliol.

stats