Especials 21/06/2012

Fabra assegura que les negociacions per alternar la Fórmula 1 amb Catalunya estan "molt avançades"

Les condicions de l'acord entre el seu govern i el de Catalunya amb el propietari de la F1, Bernie Ecclestone, no es coneixeran abans que acabi la temporada actual

Acn
1 min
El circuit urbà de València acollirà demà els primers entrenaments / EFE

ValènciaEl president de la Generalitat valenciana, Alberto Fabra, ha assegurat aquest dijous que les negociacions amb el Govern català per alternar la Fórmula 1 estan "molt avançades". El president valencià ha fet aquestes declaracions un dia abans que comenci a València el Gran Premi de Fórmula 1 d'Europa amb la incògnita sobre la seva continuïtat.

Tot i que les declaracions públiques d'ambdós governs fan pensar que l'acord és un fet, cal signar eixe nou contracte amb el magnat de la F1, Bernie Ecclestone. Segons ha avançat Fabra, els detalls d'eixe nou contracte no es coneixeran mai abans que acabi l'actual temporada.

El president Fabra ha aprofitat també per defensar el Gran Premi que es celebra a València per l'impacte econòmic que genera. "La Fórmula 1 és un gran esdeveniment que segueixen més de 500 milions de persones a través de les seves pantalles de televisió", ha dit.

Malgrat ha explicat que en l'actual situació econòmica cal "racionalitzar la despesa en grans esdeveniments", Fabra ha recordat que la celebració d'aquest tipus d'espectacles aquest any ja ha tingut un retorn econòmic de 375 milions d'euros per al País Valencià.

stats