Especials 15/04/2011

Un concurs perquè els joves coneguin l'FP

1 min
Dos joves estudiants / Montse Busquets

p { margin-bottom: 0.21cm; } La Fundació BCN Formació Professional posarà en marxa un concurs dirigit a alumnes d’educació secundària i de batxillerat, a estudiants de formació professional de grau mitjà i de grau superior, a les seves famílies i a la comunitat i centres educatius en general. L’objectiu és, d’una banda, donar a conèixer l’oferta de títols d'FP entre els joves i, de l’altra, crear comunitat entre els alumnes actuals d'FP i descobrir-los altres opcions perquè continuïn estudiant formació professional.

Com? Utilitzant com a suport internet i les xarxes socials i sota els conceptes “Adapta’t al nou món professional”, “Deixa’t orientar” i “Tu ets el protagonista”, es demana als participants que elaborin, individualment o en grup, una imatge inspirada en una de les professions d'FP seguint l’estètica utilitzada en la imatge central de la campanya d'FP 2011-2012. Els estudiants hauran de pintar-se, disfressar-se o modificar tècnicament la imatge per aconseguir l’efecte de la figura que surt, per exemple, a la portada de la Guia FP#2011-2012. Les imatges s’hauran de penjar a la web, en què seran valorades per un jurat oficial i pels mateixos usuaris, que podran votar les millors creacions. Es preveuen una sèrie d’incentius per als guanyadors.

Vols participar-hi? Trobaràs més informació a la web www.bcn.cat/fundaciofp. El període de participació s’obrirà a finals del mes d’abril i durarà fins a finals de juny.

stats