Copa del Rei ACB 2013
Especials 09/02/2013

El Barça Regal supera el Caja Laboral i disputarà la seva quarta final consecutiva de la Copa del Rei (69-80)

L'equip blaugrana s'ha apuntat un parcial de 0-16 que ha destrossat un rival que no ha anotat durant els primers sis minuts de l'últim període

Marcelinho Huertas, amb la pilota, davant el base del Caja Laboral Thomas Heurtel

Vitòria (enviat especial)El Barça Regal ha superat el Caja Laboral (69-80) i disputarà la seva quarta final consecutiva de la Copa del Rei. Un parcial de 0-16 ha acabat amb la resistència de l'amfitrió, que no ha pogut aturar Joan Carles Navarro (20 punts).

L'equip basc ha començat amb força un partit en què ben aviat ha aconseguit una renda de nou punts. El Barça Regal ha intentat donar resposta amb els llançaments exteriors de Joan Carles Navarro, però la millora blaugrana no ha arribat fins que Xavi Pascual ha demanat un temps mort al minut set i ha donat entrada Marcelinho Huertas, Brad Oleson i Nate Jawai (19-18).

Huertas ha tret or de les seves passades i Oleson ha anotat els tres primers triples que ha intentat, situació que el Barça Regal ha aprofitat per capgirar el marcador i fer-se amb una renda mínima de tres punts. El Caja Laboral s'ha refet i ha arribat al descans amb el resultat de 39-35.

La segona meitat ha començat amb una cistella d'Ante Tomic i un triple de Pete Mickeal, un jugador que no ha intentat cap tir durant els primers dos quarts. El retorn de Joan Carles Navarro, que ha anotat set punts de manera gairebé consecutiva, ha mantingut viu el Barça Regal a Vitòria en un partit que ha arribat al final del tercer quart amb el resultat de 57-55.

El Barça Regal s'ha apuntat un parcial de 0-16 que ha destrossat un Caja Laboral que no ha anotat durant els primers sis minuts de l'últim període.

L'equip blaugrana s'enfrontarà aquest diumenge el vencedor del duel entre el València Basket i l'Herbalife Gran Canària.