Copa del Rei ACB 2013
Especials 07/02/2013

El Barça Regal supera el Madrid amb dues pròrrogues i jugarà les semifinals de la Copa (108-111)

Un total de 14.500 espectadors han vist el partit en directe al Fernando Buesa Arena

El blaugrana Ante Tomic supera Mirza Begic, del Reial Madrid

Vitòria (enviat especial)El Barça Regal ha superat el Reial Madrid (108-111) en un partit que ha necessitat dues pròrrogues i jugarà les semifinals de la Copa del Rei. Pete Mickeal (26 punts) i Ante Tomic (20 punts i 11 rebots) han liderat l'equip blaugrana en un partit èpic que passarà a la història.

L'equip blaugrana ha començat el partit amb un parcial de 0-5, però el Reial Madrid ha sabut reaccionar de la mà de Nikola Mirotic, malgrat que no li ha servit per ajustar un marcador que al final del primer quart era de 18-25. Pete Mickeal ha sumat 9 punts en aquest període inicial. El Barça Regal ha arribat a tenir una renda de 9 punts al segon quart, quan Nate Jawai ha vist cistella amb facilitat. Al descans: 46-49.

Liderat per un inspirat Pete Mickeal, un jugador que entén millor que cap estranger la rivalitat d'un clàssic contra el Reial Madrid, el Barça Regal ha tornat a agafar oxigen al marcador a l'inici d'un tercer quart que ha acabat amb 60-64. La por de perdre ha afectat els dos equips en la recta final i el temps reglamentari ha acabat amb empat a 77, després que Sergi Llull hagi fallat un triple.

A la pròrroga, Ante Tomic i Sergio Rodríguez han tingut una incidència devastadora, i Erazem Lorbek ha forçat la segona pròrroga amb un tir a vuit dècimes del final.

El Barça Regal s'ha mostrat més encertat a la segona pròrroga i no ha deixat escapar una victòria èpica (108-111).

El Barça Regal jugarà aquest dissabte les semifinals contra el vencedor del duel entre el Caja Laboral i el CAI Saragossa.