Copa del Rei ACB 2013
Especials 09/02/2013

El València Basket es desfà de l'Herbalife Gran Canària i jugarà la final contra el Barça Regal (83-72)

Justin Doellman ha sumat 21 punts

àlex Gozalbo
1 min

Vitòria (enviat especial)El València Basket s'ha desfet de l'Herbalife Gran Canària (83-72) i jugarà la final de la Copa del Rei contra el Barça Regal. Justin Doellman ha sumat 21 punts contra l'equip canari, que s'ha mostrat molt fatigat després del partit de divendres.

L'Herbalife Gran Canària s'ha quedat sense opcions de victòria després d’una primera meitat nefasta en què ha acumulat un desavantatge de 17 punts (39-22). El partit, que per moments ha sigut indigne d’una semifinal de la Copa del Rei, ha sigut una acumulació d’errades i tan sols s'ha animatr quan l’equip que entrena Pedro Martínez ha començat a creure en la remuntada.

El València Basket ha tornat a aprofitar l’actuació de Vitor Faverani i Justin Doellman per enganyar el cansament i sumar punts amb continuïtat. Pau Ribas, que ha anotat dos triples sobre la botzina del segon i el tercer quart, també ha contribuït a reconduir la situació i evitar la remuntada d’un rival encara més fatigat.

L’equip que entrena Velimir Perasovic ha mantingut la calma i amb un bon ús de la línia de 6,75 metres ha sabut mantenir la renda aconseguida durant una primera meitat molt efectiva en què ha comès molt poques errades.

stats