NOU GOVERN FRANCÈS
Especials 16/05/2012

El nou ministre de l'Interior francès és fill d'un republicà català

El socialista Manuel Valls, nascut a Barcelona, s'ha guanyat la confiança de François Hollande com a responsable de comunicació durant la campanya electoral. Es declara fervorós fan culer i presumeix de ser el nebot-nét de l'autor de l'himne del Barça

Ara
1 min

BarcelonaUn "fill de català" –així es reconeix– serà el nou ministre de l'Interior francès. Manuel Valls, nascut a Barcelona, ha estat nomenat en el càrrec aquest dimecres a París. Després d'haver participat en les primàries socialistes, Valls va guanyar-se la confiança del recent investit president francès, François Hollande, com a responsable de comunicació durant la seva campanya. La seva tasca ha donat fruit, i ara serà l'encarregat d'ajudar el govern espanyol a lligar el final d'ETA.

Nascut a Barcelona el 1962, Valls és fill d'un pintor republicà català exiliat, Xavier Valls, i de la italiana Luisangela Galfetti. A més, el nou ministre de l'Interior francès es declara fervorós fan culer i presumeix de ser el nebot-nét del l'autor de l'himne del FC Barcelona, Manuel Valls i Gorina.

stats