Itàlia
Especials 22/05/2012

El detingut per l'atemptat de Bríndisi queda en llibertat sense càrrecs

La policia l'ha deixat anar després de registrar casa seva i comprovar que no tenia cap relació amb l'explosió de dissabte davant d'un institut que va provocar la mort d'una noia

Ara
1 min
El quiosc on estava situada la càmera que va filmar l'autor de l'atemptat / AFP

Barcelona"Un malson": així ha descrit l'home detingut dilluns a Bríndisi com a suposat autor de l'atemptat a l'institut Morvillo Falcone dissabte la seva estada a la comissaria acusat de l'acció en què va morir una noia de 16 anys.

L'home que ha quedat en llibertat sense càrrecs ha rebut la premsa a casa seva, encara tota regirada per la policia a la recerca de pistes, sobretot de dispositius electrònics, que el podrien relacionar amb les explosions.

"Només vull tornar al meu anonimat", ha assegurat d'esquena a una càmera per evitar ser reconegut aquest tècnic electrònic de 48 anys que va ser detingut amb el seu germà "per error", segons els investigadors que porten el cas.

Després d'aquest pas en fals, la policia ha reiniciat la investigació per localitzar el responsable o responsables de l'acció terrorista a partir de les imatges filmades per una càmera de seguretat d'un quiosc situat davant de l'institut on hi va haver l'explosió.

Els investigadors creuen que la pista de la màfia és "altament improbable" i que l'atemptat hauria sigut obra d'un "home sol enfadat amb el món".

stats