Especials 19/06/2012

Cimera sobre el futur del planeta i Madonna: el dia que ens espera

El nou govern hel·lè i la Cimera de la Terra a Rio de Janeiro protagonitzaran la jornada, que acabarà amb un concert de Madonna a Barcelona

Ara
1 min
Madonna dijous a Istanbul en una actuació de la gira europea que la portarà a Sant Petersburg el 9 d'agost.

BarcelonaEl dia que ens espera en 5 previsions informatives. Aquest dimecres serà notícia:

1. Formació de govern a Grècia. Després de dos dies d'intenses negociacions, està previst que els conservadors de Nova Democràcia, els socialistes del Pasok i l'Esquerra Democràtica formalitzin la coalició de govern aquest dimecres abans del migdia. Ara per ara queda per definir qui pes tindrà cada partit al nou executiu. El Pasok debat si posar primeres espases del partit en algunes carteres o bé només tecnòcrates.

2. El futur del planeta, a debat. La Cimera de la Terra Rio+20 inicia aquest dimecres el gruix dels debats que han de portar a un acord previsiblement de mínims sobre polítiques de reforç de l'economia verda i de reformes institucionals en els grans països. El document inicial ja ha estat esmenat a la baixa abans que s'iniciï la convenció.

3. Roca, sobre les consultes populars. L'advocat i pare de la Constitució Miquel Roca Junyent compareixerà al Parlament a la Comissió d'Afers Institucionals que tractarà el projecte de llei de consultes populars no referendàries.

4. Incertesa als mercats i G-20. Els mercats seguiran, durant tota la jornada, molt pendents del govern de coalició pactat a Grècia i dels resultats de la cimera del G-20 a Mèxic.

5. Madonna arriba a Catalunya. A la nit, Madonna actuarà al Palau Sant Jordi en el primer dels dos concerts que farà a Barcelona. El 'MDNA Tour' servirà per presentar el seu nou àlbum, i serà la quarta actuació a la ciutat.

stats