Cospedal, sobre Rajoy: "Al cara a cara veurem un home bo i que no inspira temor"

La número 2 del PP confirma que l'estratègia d'aquesta nit esquivarà burxar en les controvèrsies del passat, buscant una imatge moderada i presidenciable

Joan Rusiñol
1 min

AlbaceteLa número dos del PP, María Dolores de Cospedal, ha explicat quina imatge provarà de donar Mariano Rajoy aquesta nit, al cara a cara televisiu. "Veurem un home bo, que no inspira temor, que no torna al passat. Un home responsable, amb altura de mires, amb sentit d'estat; que pensa en el benestar dels espanyols i en el futur del seu país i que té clar com lluitar contra la crisi". La secretària general del partit també ha repetit una idea que subratlla Rajoy aquests dies per atraure el votant més centrista i, sobretot, els exelectors del PSOE desencantats: que ell no té "cap altre adversari" que l'atur.

Les paraules de Cospedal confirmen que Rajoy arribarà al debat amb una estratègia de moderació, procurant esquivar el cos a cos més directe i aspre, sense burxar en el passat. El PP insisteix en la idea que, per ells, en aquestes eleccions no cal elegir entre models de partits, sinó entre qui pot treure Espanya de la crisi.

La número 2 del PP creu que els valors que representarà el candidat de la dreta seran just els contraris d'Alfredo Pérez Rubalcaba, a qui acusa de voler instal·lar l'Estat espanyol en "el túnel del temps".

stats