Ciu reclama el vot a les eleccions del 20-N per reforçar el Govern català

Mas i Duran demanen suport al pacte fiscal i insisteixen en què en aquests comicis està en joc la reactivació econòmica i el futur de l'autogovern. El consell nacional de CiU ha aprovat aquest dissabte les llistes i el programa de la federació

Oriol March
1 min

BarcelonaEl consell nacional de CiU ha aprovat aquest dissabte les llistes i el programa de la federació per les eleccions del 20-N i seguidament el president de la Generalitat, Artur Mas, i el candidat als comicis, Josep A. Duran i Lleida han intervingut davant dels presents per fixar el discurs de cara a les eleccions. Els dos han coincidit en reclamar el vot per tal de reforçar l'acció de Govern a Catalunya i per iniciar la reactivació econòmica. En aquesta línia, tots dos han defensat el pacte fiscal com a eina per aprofundir en l'autogovern i per sortir de la crisi econòmica.

Duran ha criticat que el PSOE i el PP són responsables de la "bombolla immobiliària", uns per no haver-la sabut punxar i els altres per haver-la creat. "Ens hem de fer valer com un actiu per sortir d'on estem", ha valorat el candidat. Per això ha criticat el PSC i el PSOE, que s'han posicionat obertament en contra del pacte fiscal escudant-se en què no cap dins la Constitució.

stats