CAP AL 20-N

La veu rovellada de Jorge Fernández al debat té diagnòstic: faringitis vírica

El candidat del PP de Barcelona ha de guardar dos dies de repòs i esctricte mutisme, el que l'ha obligat a modificar l'agenda

El candidat del PP a les generals, Jorge Fernández Díaz, haurà de guardar dos dies de repòs i estricte mutisme a causa de la faringitis vírica que pateix des d'ahir i que ha obligat a modificar amb pressa l'agenda electoral dels populars catalans per a aquest cap de setmana. Fernández Díaz pateix des d'ahir, com es va poder comprovar en el debat electoral d'ahir a la nit a TV3, una important afonia provocada per un virus que li ha afectat la laringe i la faringe. A base de cortisona i de la ingestió de diverses cullerades de llet amb mel, el candidat va poder ahir recuperar temporalment la parla i exposar els seus tesis en el debat televisiu, encara que la gola no li ha donat avui més treva.

En un local d'oci infantil de Barcelona, el dirigent popular havia d'exposar aquest matí les propostes del seu partit en matèria de família, del que finalment s'ha encarregat la presidenta del partit, Alícia Sánchez-Camacho, davant la impossibilitat de parlar de Fernández Díaz. Per prescripció mèdica, el dirigent popular haurà de guardar almenys dos dies de repòs i absolut mutisme, cosa que avui no ha complert del tot.

"Estic desobeint al metge", ha dit el candidat, que ha demanat disculpes per la seva situació amb un fil de veu amb prou feines comprensible. "Està de cos present", ha ironitzat la presidenta del partit, que ella sí, amb enèrgica veu, s'ha encarregat d'informar de les propostes del PP per millorar la conciliació de la vida laboral i familiar, acompanyada també del número dos de la llista per Barcelona, Jorge Moragas.

La faringitis de Fernández Díaz, en ple equador de la campanya electoral, ha obligat al partit a establir alguns canvis d'agenda, en principi per a aquest cap de setmana, a l'espera de com evoluciona l'afonia. Amb vista a dilluns que ve, Jorge Fernández Díaz espera estar recuperat i reprendre amb normalitat la campanya electoral.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT