Moisès Broggi es reincorpora a la campanya electoral

El cap de llista d'ERC-RCat-CatSí al Senat, de 103 anys, ja està recuperat després d'un trencament de fèmur, i s'ha reunit aquest dilluns amb el candidat Alfred Bosch. "Vaig creure que jo podia fer alguna cosa per a unit tots els independentistes", assegura el doctor

Ara
1 min
Moisès Broggi i Alfred Bosch / ERC-RCat-CatSí

BarcelonaEl doctor Moisès Broggi, de 103 anys i cap de llista de la coalició ERC-RCat-CatSí al Senat, es reincorpora a la campanya electoral per a les eleccions del proper 20 de novembre. Broggi, que ja s'ha recuperat d'un trencament de fèmur que va patir a principis de mes, s'ha reunit aquest dilluns amb el candidat de la coalició al Congrés, Alfred Bosch, després de rebre l'alta, dijous passat.

La trobada ha servit perquè Broggi es posés al corrent de la situació de la campanya, cinc dies abans que arribi al final. "Vaig veure clar que jo podia fer alguna cosa per a unir tots els independentistes que estan escampats i que no aconsegueixen aglutinar-se per aconseguir el gran objectiu", diu el doctor.

Broggi ha afegit que ho ha fet per "defensar la meva nació" i per "traslladar a les institucions l'anhel de llibertat, majoritari a la societat catalana, com han demostrat les consultes per l'autodeterminació".

stats