Rajoy diu a Catalunya que ara toca "no dividir" i apostar per la "concòrdia"

El líder dels populars ha fet la tradicional enganxada de cartells per primera vegada a Catalunya

Joan Rusiñol
1 min

CastelldefelsEl candidat del PP, Mariano Rajoy, ha reclamat avui un vot massiu a les eleccions del 20-N amb un únic objectiu "nacional": crear llocs de feina. El combat contra l'atur centra el seu discurs des del primer minut d'aquesta campanya electoral. Des de Castelldefels, i acompanyat de la plana major del partit a Catalunya, ha reclamat un "govern fort" que lideri un projecte majoritari. "Espanya necessita unitat entorn a un projecte comú que és crear ocupació", ha dit. Rajoy ha dit que "Catalunya ha entès que ara toca gestió econòmica" i que no és hora de "dividir" sinó d'apostar per "la concòrdia". Pel lider de la dreta espanyola, Catalunya ha de ser "el motor" del canvi i, per tant, de la posterior recuperació econòmica.

La líder del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha aprofitat per carregar contra CiU i ha denunciat que "votar-los és votar independentisme" i ha recordat que el president de la Generalitat, Artur Mas, "no ha reduït l'atur". Així, el PP intensificarà la campanya a Catalunya per reafirmar la seva majoria absoluta.

El candidat per Barcelona, Jorge Fernández Díaz, ha fet una brevíssima intervenció per apel·lar sobretot als socialistes desencantats perquè apostin ara pel PP.

Podeu llegir la informació completa a l'ARA PREMIUM.

stats