Rajoy insta Rubalcaba a donar la cara i no ser "l'home que no va ser mai allà"

El candidat del PP avala amb entusiasme les retallades del govern balear

Joan Rusiñol
1 min

IncaMariano Rajoy ha dit en un míting a Inca, al cor de Mallorca, que el seu contrincant, Alfredo Pérez Rubalcaba, vol ser "l'home que no va ser mai allà". Per això, implícitament, l'insta a donar la cara per la gestió que deixen els socialistes i assegura que, si ell governa, la seva herència serà millor. Per Rajoy, "una mica de pudor aniria bé després de veure com han deixat les coses". Satisfet i tranquil després del debat electoral del dilluns, ha arribat a titllar de "personatge" al candidat del PSOE.

Rajoy s'ha desfet en elogis cap al president de les Illes, José Ramón Bauzà, que ha posat en marxa un contundent programa de govern marcadament liberal. Ha dit que "les coses van per molt bon camí" i que l'enorgulleix que, a l'Estat espanyol, la gent citi Balears com un exemple a seguir.

Entre les propostes que ha fet, el líder del PP s'ha compromès a tenir un ministre d'afers estrangers que dediqui bona part del seu temps a temes econòmics a l'estranger, i un titular d'Agricultura que es passi diversos dies de la setmana a Brussel·les per defensar el camp espanyol. "Els socialistes, no sé perquè, sembla que tinguin al·lèrgia a l'agricultura", ha sentenciat.

stats