Rubalcaba: "És més fàcil que el Madrid guanyi el Barça que remuntar Rajoy"

El candidat del PSOE confia més en les possibilitats del Madrid que en les seves contra el PP. Rubalcaba ha dit també que no li importaria "entrar en la directiva del Reial Madrid"

Efe
1 min

MadridEl candidat socialista a la Presidència del Govern, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha admès, a poques hores que comenci la campanya electoral, que "en aquest moment és més fàcil que el Madrid guanyi al Barça que remuntar (Mariano) Rajoy".

Rubalcaba fa aquesta reflexió en una entrevista a Marca TV que s'emetrà aquesta nit i l'avanç de la qual publica avui el diari El Mundo, del mateix grup editorial, en la qual confessa a més que no li importaria entrar en la directiva del Reial Madrid.

"Si Florentino (Pérez) em preguntés si vull entrar en la directiva del Reial Madrid, no m'importaria", assegura el candidat socialista, que també defensa la feina de José Mourinho al capdavant del Reial Madrid.

L'exvicepresident, que durant l'entrevista ha fet paral·lelismes entre l'esport i la política, qualifica la campanya electoral com l'"antiesport". "És veritat que en els mítings et canses, però no val com esport", fa broma.

Reconeix que a partir d'ara "vénen temps durs, sobretot al futbol, on la situació financera és molt complexa", i posa com a exemple d'això el que ha passat amb els horaris dels partits.

Rubalcaba advoca per polítiques d'austeritat en l'esport, en assenyalar que "caldrà ajustar-se en el seu conjunt" com estan fent la resta dels ciutadans. "Caldrà revisar plans i sous", afegeix.

Sobre el dopatge en l'esport, el candidat socialista lamenta l'escassetat de recursos per a la lluita contra l'ús de substàncies prohibides, si bé recalca que no creu que a Espanya hi hagi més casos que en països com França o Regne Unit.

stats