POLÍTICA

Duran: "Queda clar que Rajoy és un manat del senyor Aznar"

El candidat de CiU a les eleccions espanyoles ha valorat així el consell de l'expresident al candidat del PP consistent en acabar amb "17 mini-estats" en referència a les autonomies

Oriol March
1 min

Barcelona"Queda clar que Mariano Rajoy és un manat del senyor Aznar". Així ha reaccionat el candidat de CiU a les eleccions espanyoles, Josep A. Duran i Lleida, al consell que l'expresident espanyol li va donar ahir al candidat del PP sobre les autonomies: "Cal acabar amb aquests 17 mini-estats", va considerar. "Hem de prendre bona nota, i és evident que no retornarem competències a l'Estat", ha argumentat Duran.

Sobre les paraules de José Montilla, que ahir va dir que el pacte fiscal no tenia cabuda a la Constitució, el candidat de CiU ha assegurat que no té raó i ha etzibat que l'expresident català (que està en fase de decisió sobre si s'integra a les llistes socialistes al Senat) "no destaca pels seus coneixements constitucionals".

En el terreny de les propostes, Duran ha defensat rebaixar l'impost de societats del 30% al 25% (tipus general) i del 25% al 20% en el cas de les petites i mitjanes empreses.

stats