20-N

Els 5 noms propis del 20-N a Twitter

Elena Valenciano, Amaiur i UPyD són els noms més tuitejats en el primer tram de l'escrutini. Les etiquetes 'Génova' i 'Ferraz' , les seus del PP i el PSOE a Madrid, es colen entre les tendències mundials

Ara
1 min

Barcelona5 noms propis acaparen l'atenció a Twitter, en el primer tram de l'escrutini:

- Elena Valenciano. La primera valoració de la cap de campanya socialista era una de les més esperades, davant la presumible davallada del PSOE. Valenciano ha destacat el "notable suport" rebut pel PSOE, però els piuladors titllen les valoracions de disfressa.

- Amaiur. La irrupció d'Amaiur al panorama polític espanyol, que s'imposaria al PNB i podria obtenir – segons els sondejos – entre 6 i 7 diputats al Congrés, és una de les notícies més celebrades pels tuitaires.

- UPyD 3-4. Igual de comentats són els presumibles resultats d'UPyD, que les primeres dades de l'escrutini i els sondejos a peu d'urna li atorguen entre 3 i 4 escons.

- Génova. L'eufòria dels militants del PP, que pengen fotografies de l'exterior de la seu del partit al carrer Gènova de Madrid, cada cop més plena, i descriuen la festa que s'hi està vivint, situen l'etiqueta Génova com a tendència espanyola i mundial.

- Ferraz: Per contra, la consternació per la poca afluència de militants que s'han acostat a la seu del PSOE a Madrid també situen el hashtag com un dels més piulats a Twitter.

stats