La CUP proposa construir una Barcelona “lliure de retallades i desnonaments”

El partit independentista ha fet el seu acte central al Tradicionàrius de Gràcia

Redacció
1 min
Un moment de l'acte central de la CUP

BarcelonaLa Candidatura d'Unitat Popular (CUP) a Barcelona ha fet aquesta tarda el seu acte de campanya. Davant d'unes 300 persones, segons fonts de l'organització, el partit ha presentat els eixos de la seva campanya per la capital catalana. Sota el paraigua del 'dret a la ciutat', plantegen un model “més just, democràtic i participatiu de gestionar Barcelona, enfront al model neoliberal i discriminatori que han desenvolupat els diferents governs des de la Transició”.

El cap de llista de la formació, Xavier Monge, ha parlat de la necessitat de superar el consens al voltant del model de ciutat per “construir, des de les classes populars i els moviments socials, una Barcelona lliure de retallades, de desnonaments, oberta a la cultura lliure i creativa i veritablement inclusiva”.

Així mateix, Monge ha destacat la voluntat de fer de Barcelona “un exemple de democràcia participativa i un motor per a la independència dels Països Catalans”. Per Xavier Monge, “som joves i utòpics perquè volem una Barcelona al servei de les classes populars i a les necessitats de la ciutadania”.

stats