22-M

Fernández Díaz acusa els immigrants de fer tornar "malalties eradicades a Barcelona fa molt temps”

El candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona continua endurint el seu discurs contra la immigració. El president dels populars a Tortosa ja va apostar per fer “controls sanitaris” als nouvinguts

Agències
1 min
El candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona, Alberto Fernández Díaz / ACN

BarcelonaEl candidat del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha afirmat aquest divendres que any rere any l'informe de salut de l'Ajuntament de Barcelona diu que "malalties que estaven eradicades i no estaven presents a Barcelona des de fa molt temps han tornat a aparèixer portades per persones immigrants". "No dic res més que no digui l'informe de salut", ha recalcat.

Fernández Díaz ha fet aquestes declaracions després de ser preguntat per les declaracions del president del PP a Tortosa i número tres de les llistes a la ciutat, Pau Fernández, que va proposar en un debat a la Cadena SER que "cada immigrant que vingui a Tortosa, abans d'empadronar-se, s'hauria de fer un control sanitari". Fernández Díaz ha replicat que potser "de la mateixa manera que quan visitem determinats països ens hem de vacunar, haurem de mirar altres coses". “Tot a la vida és molt més normal del que ens pensem", ha afegit. Fernández Díaz ha deixat clar que no coneixia la proposta que havia fet Pau Fernández i ha evitat avalar la mesura.

stats