Puig considera que Castells va ser "el pitjor conseller d'Economia que ha tingut aquest país"

El conseller d'Interior demana als votants que no es deixin "atabalar pels que han estat a punt d'arruïnar el país"

Acn
2 min
Felip Puig durant l'acte d'aquest migdia / ACN

CornellàEl conseller d'Interior, Felip Puig, ha aprofitat una visita a Cornellà, la ciutat de Montilla, per atacar durament els socialistes per "atabalar" els votants quan van ser ells, ha acusat Puig, els que van "estar a punt d'arruïnar".

"Surt l'altre dia el conseller Castells, el pitjor conseller d'Economia que ha tingut aquest país, a dir que fem alarmisme. Alarmisme? Però si la gent del món ens està mirant per veure com pagarem aquest deute!", ha advertit Puig. Ho ha dit en un acte de suport als candidats de CiU a Cornellà i l'Hospitalet. La cap de llista hospitalenca, Meritxell Borràs, ha aprofitat la visita del responsable d'Interior per acusar el govern local de no creure en la Guàrdia Urbana.

Uns ajustos que Puig ha defensat. "Nosaltres el que farem serà salvar l'economia, i l'Estat del Benestar, i la bona sanitat que tenim, i l'educació... però, és clar, algun estalvi haurem de fer", ha advertit el conseller.

Puig ha advertit al centenar de simpatitzants que formaven el seu auditori, aquest migdia al Parc de Can Mercader, que el sentirien parlar molt "dels socialistes" durant el seu parlament. I ho ha complert.

El primer que ha esmentat, i l'únic al qual s'ha referit explícitament en la seva visita a la ciutat de Montilla per donar suport als seus candidats en aquesta ciutat i en la de Celestino Corbacho, ha estat Antoni Castells.

Ho ha dit en un míting al qual també ha assistit la candidata del seu partit i diputada al Parlament Meritxell Borràs. Borràs ha aprofitat la presència del conseller d'Interior per desmarcar-se de la proposta de l'alcaldessa de la seva ciutat, la socialista Núria Marín, que fa uns mesos va demanar que els batlles poguessin assumir el comandament de tots els cossos policials que treballen a les seves ciutats.

"Nosaltres això no ho demanarem", ha dit Borràs, que ha argumentat que "la seguretat no passa precisament per l'Hospitalet, on a la Guàrdia Urbana hi ha més d'un 35% d'absentisme laboral". La convergent feia referència d'aquesta forma a un conflicte que va enfrontar els agents amb el consistori l'any passat, i que va acabar amb la destitució de l'anterior cap de la policia municipal.

stats