ELECCIONS MUNICIPALS

Vila d'Abadal: "Vic liderarà un moviment identitari que portarà Catalunya a la plenitud nacional"

Segons el batlle, en aquesta legislatura s'ha "pacificat" la ciutat gràcies al consens entre els partits de l'equip de govern

Acn
1 min

BarcelonaL'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, ha afirmat en l'últim ple de la legislatura que la ciutat "liderarà un gran moviment identitari que portarà Catalunya a ser plenament lliure". D'Abadal ha manifestat sentir-se "orgullós" d'haver "modificat" les seves tesis polítiques i la manera d'actuar i ha reconegut que s'ha acostat al pensament "del meu pare i del meu avi". L'alcalde ha destacat que en aquesta legislatura s'ha "pacificat" la ciutat gràcies al diàleg i el consens entre les diferents formacions de l'equip de govern. A més, ha assenyalat que tant PSC com ERC han anteposat els interessos de la ciutat i el país a les pròpies.

El democristià ha destacat que la ciutat i els seus habitants "tenen molt clar que són catalans i que pertanyen a Catalunya", i ha reconegut que durant aquests quatre anys com a alcalde aquest pensament l'ha "intoxicat". Vila d'Abadal ha assegurat que aquest pensament l'ha fet acostar a les tesis polítiques del seu pare, el diputat Marià Vila d'Abadal, i del seu avi, un dels fundadors d'Unió Democràtica de Catalunya, Lluís Vila d'Abadal.

L'alcalde ha assenyalat que l'equip de govern (CiU, PSC i ERC) ha "pacificat la ciutat" gràcies, sobretot, al "consens" i al "diàleg" entre les diferents formacions polítiques. Vila d'Abadal ha destacat la "lleialtat" cap a la ciutat amb què han actuat PSC i ERC durant la legislatura. El batlle ha dit que el "valor" d'aquest govern ha estat el pacte i ha afegit que, tot i tenir punts de vista diferents, "s'ha treballat per un únic objectiu, la ciutat".

stats