El pastís de García Albiol "expulsa" la lletra t i pronostica “mol” per fer

Diversos simpatitzants van portar coques i pans de pessic al llarg de la nit electoral per celebar la victòria del candidat del PP a Badalona

Redacció
1 min
Pastís PP

BARCELONA p { margin-bottom: 0.21cm; } El pastisser del PP es va deixar de passar el corrector ortogràfic quan preparava el curiós pa de pessic amb què Xavier García Albiol va celebrar la victòria electoral a Badalona. Seria boníssim, però des del punt de vista lingüístic el pastís no aprovaria el nivell C. “Mol (sense la t) per fer”, s'hi llegeix a la inscripció de xocolata que es pot veure a les fotos publicades. El pa de pessic està presidit per una imatge del polèmic líder popular, que ha centrat la campanya a vincular delinqüència i immigració.

El seguiment de la nit electoral del PP es va fer al Rafael Hoteles de Badalona. A banda del càtering oficial, alguns militants i simpatitzants es van presentar a la sala de l'hotel amb coques i pastissos per celebrar el triomf popular. Fins i tot, en un moment d'eufòria, es va arribar a servir xocolata amb xurros. García Albiol podria ser alcalde si el PSC no aconsegueix convèncer CiU per sumar un front anti-PP conjuntament amb ICV.

stats