Joan Herrera: “diumenge prohibiran les misses?”

El candidat Ricard Gomà està convençut que serà “la gran sorpresa del 22-M”

Núria Martínez
1 min

BarcelonaIniciativa ha tancat la seva campanya a l'Auditori de Barcelona. El candidat a l'alcaldia de Barcelona, Ricard Gomà, ha estat acompanyat de la plana major del seu partit. Joan Saura, Jordi Miralles o Joan Herrera han participat al seu acte. Precisament, el secretari general de la formació s'ha preguntat si diumenge es prohibiran les misses, ja que “volen limitar la llibertat d'expressió i de reunió”, en referència a la prohibició de les acampades pel cap de setmana que ha dictat la Junta Electoral Central.

Tot i això, Joan Saura creu que “no tenim dret a estar indignats” perquè pensa que amb ICV “no es pot estar decebut”. Ho argumenta afirmant que en el seu partit “som els que vetllem pels interessos socials”.

Ricard Gomà pensa que “serem la gran sorpresa del 22-M”. El candidat ha dit que no vol que guanyin ni Trias ni Hereu ja que considera que l'alcalde barceloní “també ha fet polítiques de dretes pactant amb CiU temes com el Miniestadi o l'Hotel Vela”. Gomà creu que ha estat una campanya “molt polititzada” perquè més enllà de la política municipal “s'ha parlat de preocupacions com les retallades socials”.

stats