Navarro no veu "grans diferències" entre el que defensa el manifest sobiranista i el seu projecte

El primer secretari del PSC defensa la seva posició a Santa Coloma de Gramenet l'endemà del manifest amb 145 signants encapçalat per Àngel Ros, Marina Geli i Ernest Maragall, entre d'altres. Considera que es tracta d'un document "útil"

Sara González
1 min
Pere Navarro i Montserrat Tura, després de l'elecció de Navarro

Santa Coloma de GramenetEl líder i candidat del PSC, Pere Navarro, ha assegurat que no veu una "gran diferència" entre el que defensen els 145 signants militants o afins al PSC i el projecte de partit que ell defensarà. "El manifest respon al que hem defensat de forma col·lectiva dins del partit", ha respost. Navarro ha afegit que es tracta d'un document "útil" i que serà tingut en compte i incorporat al debat d'elaboració del programa electoral del PSC.

Si bé els impulsors del manifest reclamen al PSC que defensi el dret a l'autodeterminació i una Catalunya-Estat, Navarro ha dit fins ara públicament que el seu partit votaria 'no' a la independència. El primer secretari ara fa una crida a "no quedar atrapats per la terminologia". Segons Navarro, l'objectiu de la direcció del partit i dels signants del manifest "és comú" i si s'està d'acord amb el fons creu que es posaran d'acord "en la forma".

Navarro ha assegurat "que no el preocupa" que el manifest estigui signat per dirigents i exdirigents de pes al partit perquè "n'hi ha molts altres que no l'han signat". A més, ha subratllat que el PSC "no és un partit antiindependentista". "Defensem que els independentistes es puguin expressar en llibertat", ha determinat.

stats