De Cospedal: "Posar l'odi al cap i al cor dels nostres fills és una mala cosa"

La secretària general del PP acusa Mas de ser "el més radical d'entre els radicals" i d'estar deslegitimat per optar a la reelecció

Joan Rusiñol
1 min

BarcelonaAprofitant un acte de dones del PP, la secretària general del partit, María Dolores de Cospedal, ha demanat a les simpatitzants que no es deixin "enganyar més per Mas". Ha acusat el president de la Generalitat d'amagar les suposades conseqüències negatives de la independència en tots els àmbits de la societat i ha recordat que, com passa amb l'educació dels fills, els governants no poden mentir. Ha estat en el marc d'aquesta reflexió quan ha avisat: "Posar l'odi al cap i al cor [dels nostres fills] és una mala cosa".

No ha estat l'únic dard contra el sobiranisme. L'ha acusat d'imposar la "doctrina única" a Catalunya i ha instat els votants a trencar el silenci i a expressar-se amb llibertat. "Ja vam viure molts temps en què no es podia parlar", ha recordat. També ha acusat Artur Mas de ser "el més radical d'entre els radicals" quan ha demanat el vot dels electors de CiU més moderats "espantats" amb el gir cap a l'estat propi.

Segons Cospedal, Mas "ha demostrat que és incapaç de governar en una situació difícil" i ja no té "legitimitat" per optar a la reelecció.

stats