Albert Rivera: Ciutadans és ara "una alternativa a nivell espanyol"

La formació espanyolista obté dos escons i gairebé mig milió de vots

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha proclamat avui que Ciutadans és ara "una alternativa a nivell nacional (sic)", després d'haver obtingut dos escons i gairebé mig milió de vots a les eleccions europees. Rivera ha comparegut davant els simpatitzants reunits a l'Hotel Eurobuilding de Madrid al costat del cap de llista, Javier Nart, i altres membres de la formació.

Rivera ha donat les gràcies als votants i ha assenyalat que no sap si Ciutadans és "el guanyador moral de les eleccions", però que l'únic perdedor és el bipartidisme. El president de C's  ha saludat "la derrota del bipartidisme" a les eleccions europees i ha anunciat que la "marea taronja" que representa la seva formació constitueix des d'ara "una nova alternativa a nivell nacional que es pot votar a tot Espanya".

Rivera, rebut amb crits de "president, president" per un centenar d'afiliats ha assenyalat que els dos eurodiputats aconseguits que representaran al partit en l'Eurocambra (Javier Nart i Juan Carlos Girauta) demostren que "molts espanyols han aixecat la mà i han dit prou" a PP i PSOE, contra els quals, segons ha dit, "és molt difícil competir" perquè "es porten els diners de Gürtel i 'ERO's".

"No hi ha res més potent en el món que una idea a la qual li ha arribat el seu temps, nosaltres no demanem permís sol demanem pas. Endavant ciutadans!", ha afirmat.

De la seva banda, el cap de llista, Javier Nart, s'ha felicitat pels resultats, i ha afegit que si en el PP estan contents amb els seus vots -cosa que ha qualificat d'"humorisme polític"-, a Ciutadans estan "més satisfets que ells".